Megoldásaink

„Aki másokat követ, legfeljebb második lehet. Csak elsőnek lenni érdemes.”

Az angol nyelvtan bibliája

Honlapkészítés

Belépő a webre

Ha Önnek valóban fontos, hogy milyen képet mutat cégéről a weboldala, örömmel állunk rendelkezésére. Több mint 15 éves tapasztalattal és precíz profizmussal készítjük el honlapját, szem előtt tartva a felhasználói élményt és a használhatóságot, a részletek iránti igényességgel. Kreatív ötletek, gyors munkavégzés és rugalmasság – mi ezt kínáljuk, méghozzá megfizethető áron.
XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.

Portálfejlesztés

A dinamikus jelenlét

Sok cég számára nem csak egy kipipálandó marketingelem a vállalat honlapja, hanem komoly hangsúlyt fektetnek a webes megjelenésre. Ha céges oldalát nem csupán online névjegykártyának vagy prospektusnak szánja, hanem szeretne rendszeres látogatókat, és számukra szerteágazó, naprakész tartalmat szolgáltatni, mi elhivatottsággal segítünk ennek megvalósításában.
2006.hu Választási Portál

Tartalomkezelő rendszer

Kényelmesen naprakész

A honlap tartalmi frissítésének legköltséghatékonyabb megoldása, ha azt ügyfeleink saját maguk szerkeszthetik egy egyszerűen kezelhető és kényelmes tartalomkezelő rendszeren (ún. CMS, Content Management System) keresztül. Belépőrendszer, jogosultságkezelés, látogatottságmérés, hírlevélküldés és bármi, amire szüksége van.
XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.

Arculat- és logótervezés

Időtálló egyediség

Ha szeretné, hogy újonnan megalakult vállalkozása kitűnjön a tömegből egy egyedi arculattal, megalkotjuk logóját, és akár névjegyét, levélpapírját vagy cégtábláját is. Meglévő arculati elemeit szintén segítünk felfrissíteni, és megjelenésüket a legújabb trendekhez igazítani.
DUE Sajtófesztivál 2011

Online hirdetés

Látványosan hatékony

Nagy tapasztalattal készítjük el a cégét, termékét vagy szolgáltatását reklámozó bannert, látványos és informatív stílusban. Online kampányának szöveges tartalmát is ránk bízhatja, hogy hirdetése biztosan célba találjon.
LimmudKeset Fesztivál

Nyomtatott reklám

Formabontó klasszikus

Legyen szó újsághirdetésről, óriásplakátról, citylightról, vagy akár egy ütős freecardról, szakmértelmünk legjavát adjuk, akár a teljes munkafolyamatot elvégezve a kreatív tervezéstől és szövegírástól a grafikai megvalósításig.
BIT Magazin

Kiadványszerkesztés

A betűkön túl

Könyvek, magazinok és különféle információs anyagok tervezését is nagy gyakorlattal vállaljuk, kivitelezésükben pedig megbízható nyomdai partnereink segítségét kínáljuk.